Бий ме, обичам те: Силвия се пробва при Цецо

Първи любовни трепети пламнаха в Big Brother
27 авг 2015 09:50, Александър Попов
33
Бий ме, обичам те: Силвия се пробва при Цецо
Снимка: Нова тв

Еротичен модел си търси бизнесмен - тази редовна картинка от последните години у нас се затвърди и в Big Brother. Силвия, която се изтъкна във визитката си, че е печелила конкурси за красота от масов тип, вече не крие симпатиите си към Цецо. Девойката открито го ухажва, умилква се около него, а мачото се прави на недостъпен.

Неговото верую: "Виж като те мачкам как ме обичаш" не среща много подкрепа сред жените-зрителки на предаването, но пък все още не е отказало еротичният модел в намерението да помачка чаршафите с Цветелин.

В социалните мрежи ги определят като неочаквано добра комбинация и добавят доста пиперливи и нецензурни епитети към двойката.

Според бизнесмена ако започне да се държи добре с нея, тя ще престане да го харесва. Пред приближените си Цецо призна, че Силвия изобщо не е негов тип – нито като визия, нито като поведение.

Неговата първа дружка - футболистът Богданов, пък да не остане по-назад му се привидя, че го сваля Анита и с видимо задоволство коментира темата.

Цветелин, Богданов и Кирил, които се обявиха за лидери в къщата започнаха да срещат отпор от дамите. Зараждат се открити конфликти, а Никита вече застана срещу Цецо. Кирил пък я обвини, че "давала наклон" кой какво да мисли.

Интригите се задълбочиха след поредната мисия, в която дамите разбраха какво се говори зад гърба им от триумвирата.

Анита се обиди от репликите на Богданов и го определи като "декоративно петле", което се грижи за егото си и се храни от вниманието на околните към себе си. Футболистът си навлече гнева на останалите и с пренебрежителното си отношение към Ирена заради произхода си. Самата тя заяви в изповедалнята, че никога не се е срамувала, че е циганка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Big BrotherПламен Богданов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
33
 
! Отговори
аз преди 8 години
много *** *** трябва да си да го гледаш това нещо...по-добре да си губиш 1 час от живота на ден като гледаш в една точка. По-добре ще се отрази със сигурност..
18
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предаване от *** за *** с участници тотални ***. Щом се гледа и върви значи има достатъчно количество ***.
17
1
 
23
 
! Отговори
Деков преди 8 години
Тия двамата ако са в претопено състояние,няма да излезе един нормален човек.Не съм виждал такава породиста простотия в никое тв.предаване по БГ.телевизиите.Двама със съмнителен произход,потрошиха безвъзвратно ***.Някои ги наричат мъшкари.Това са едни прости бекове,които се лигавят пред камерите,правят някакво скапано шоу за елементарният зрител,той зрителя изстрелва есемеси,с което подкрепя пошлостта,и лумпенското държане на тези обитатели на "голямата"къща.Тези двамата "мъжкари",не бих ги
16
2
 
19
 
! Отговори
До 17 преди 8 години
Дажи и фитнес инструктур не е.Просто ходи и блъска и си мисли, че е страшен.
15
0
 
3
 
! Отговори
некой си преди 8 години
До Анонимен е как ше не го коментираш като точно това правиш
14
0
 
20
 
! Отговори
мразеща простаци преди 8 години
абе какъв футболист бе? вие нормални ли сте? той е фитнес инструктор, нереализиран бивш футболист. даже може просто да е ритал по градинките, ама да се изтъква, че е бил футболист.ви и батки в биг брадър. ше повърна честно
13
0
 
17
 
! Отговори
Румен преди 8 години
Тия ако са известни и випове, аз съм наследник на Мао Дзе Дун.
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не го гледам. Не е моето предаване и не коментирам.
11
0
 
21
 
! Отговори
. преди 8 години
премествам !
10
3
 
46
 
! Отговори
кк преди 8 години
Психиатрите масово препоръчват гледането на Биг Брадър от изпаднали в силна депресия хора.Като гледат участниците в брадъра, пациентите им веднага си възвръщали самочувствието
9
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Продуцентите на предаването са още по-долни от *** който са събрали в къщата.
8
3
 
45
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Явно на кастинга са избрали най-големите *** и ***.Силно се надявам голяма част от българите да не са с качествата на тези простаци.Изключение правят Братухчев и Пламен, които се отличават от останалите "мъжкари", т.е. простаци с компромисите, които правят и проявяват възпитание.Гледам предаването, защото ме заинтригуваха идиотските отношения, елементарните мозъци и високото самочувствие, което повечето притежават, но всъщност дори не осъзнават колко са жалки и отблъскващи.
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре че не ги гледам тези простотии.
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простащина на VIP ниво!Отврат!!!
5
4
 
45
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
А така, с цигарата и се целува, такъв шут ще и забия, че направо ще стане първия космонафт, като Ян Бибиян. пръдла и пръдлю ..местя
4
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е толкова противен и телом и духом, че само *** *** би му станала жена, любовница и т.н. Искрено съжалявам хората, на които е работодател.
3
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крокодил при ***.
2
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Big Shit!!!
1
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези си подхождат като двойка.